персонални програми

Избери най-подходящата индивидуална програма за теб

ПЕРСОНАЛЕН
ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ

Хранителен режим

С какво се различавам от другите ли? Интересуваш ме ти! Приближаването към твоите цели ме кара да работя още по-усилено.

За да изготвя даден хранителен план, аз имам нужда да знам повече за теб, за твоето ежедневие… Да знам колко силна е мотивацията ти?!

Моят хранителен режим не е просто примерно меню, а извор на знания за балансираното хранене и път към здравословния начин на живот. Не искам да го приемаш като задължение, а като начин на съществуване!

Онлайн съм 24/7 и винаги готова да отговоря на всички въпроси или да дам малко допълнителна мотивация. За да бъда сигурна, че вървим в правилната посока към постигането на желаните резултати, съм на разположение да обсъждаме всяка храна, която консумираш и всяко упражнение, което изпълняваш.

ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА

Всяка тренировъчна програма, която правя е изцяло съобразена с физическата форма и нивото на подготовка на клиента.

За мен е важно да се избегнат контузии и дискомфорт по време на тренировка.

Изготвянето на тренировъчния сплит е съобразен с ежедневието ти, с работата и срещите ти.

Дали предпочиташ да тренираш в домашни условия, на открито, във фитнес или друга спортна зала, аз съм щастлива, че просто искаш да започнеш! Бъди здрав! Бъди във форма цяла година!

ПЕРСОНАЛНА ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА

ПЕРСОНАЛЕН ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ ЗА БРЕМЕННИ

ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ ЗА БРЕМЕННИ

Наслаждавай се се максимално на бременността си – един от най-страхотните периоди в живота. И помни, че здравословното хранене и умерения спорт, помагат не само на теб, но и на малкото чудо, което расте у теб. Те ще ти помогнат да намалиш риска от разширени вени, стрии, болки в гърба, киселини, лошо храносмилане и лошо настроение 😊

През тези 9 месеца е много важно да се храниш балансирано и да знаеш, че всяка гестационна седмица има своя чар, но и изисква различен прием на нутриенти, които биха били от полза за бебето.

С вкусна храна и достатъчен прием на вода ще имаш една прекрасна бременност с покачване на здравословни килограми.

Персоналният хранителен план ще бъде изготвен на база твоите желания, усещания, вкусови предпочитания и може да бъде променян в хода на бременността. Той е съчетание от личния ми опит, много прочетена литература и няколко обучителни семинара към Алианс на българските акушерки на тема „Хранене“през 2018 и 2019 година. В семинарите са засегнати теми като „Общо хранене на бременната жена и родилка“, „Хранене по време на бременност при майки с придружаващи/ други здравословни проблеми“, „Хранене по време на бременност при майки с наднормено тегло“, „Хранене по време на бременност при майки с диабет“, „Хранене по време на бременност при майки с храносмилателни проблеми и повръщане“ – с лектор Тонка Попова (преподавател в МУ Плевен). Теми като „Холистичен подход при храненето по време на бременност“ и много други – с лектор Д-р Весела Балтова (хомеопат и нутриционист).

Персоналният хранителен план ще изготвя за теб САМО, ако бременността ти протича нормално, без усложнения и патологични състояния. Ако имаш и най-малкия дискомфорт и несигурност, консултирай се с твоя личен гинеколог, преди да стартираш програмата.

Хранителният план за бременни мамита съдържа:

ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА ЗА БРЕМЕННИ

През този страхотен период от живота имаш нужда просто от тренировка, която да те държи във форма и да работи за твоето здраве и здравето на бебето, което расте вътре в теб. Когато става въпрос за упражнения за бременни, особено през първия триместър, трябва да подходиш с една идея по-голямо внимание и да слушаш тялото си.

Задължително обсъди с твоя лекар дали е безопасно да спортуваш, но от личен опит ти казвам, че движението е само в плюс за теб и бебето, и ще спомогне за по-леко раждане.

Персоналният тренировъчен план ще изготвя за теб САМО, ако бременността ти протича нормално, без усложнения и патологични състояния.

В тренировъчния план ще откриеш:

ПЕРСОНАЛНА ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА ЗА БРЕМЕННИ

ИЗБЕРИ ПРОГРАМА

БЪДИ ВЪВ ФОРМА ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА

персонален ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ

80 лв.

общо

хранителен режим
+ тренировъчна програма

120 лв.

общо

персонална тренировъчна програма

60 лв.

общо

ИЗБЕРИ ПРОГРАМА за бременни

ЗА ЕДНА ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ

персонален ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ за бременни

90 лв.

общо

хранителен режим
+ тренировъчна програма за бременни

130 лв.

общо

ПЕРСОНАЛНА ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА за бременни

60 лв.

общо

моите клиенти

Връзката с моите клиенти е изключително важна. Ето защо ще бъда в контакт с теб през целия период на твоята програма. А ето какво казват клиентите ми за моята работа.

Свържи се с мен

info@rorifit.com

Моите програми

Тренирай заедно с мен. За едно ПО-ЗДРАВО, ПО-СТЕГНАТО, ПО-ОФОРМЕНО тяло.