TRANSFORM YOURSELF

Направи първата крачка към собствената си трансформация 3-месечна пълна програма с хранителен и тренировъчен план

Създадох TRANSFORM YOURSELF с мисъл за теб

Програмата включва тримесечен хранителен режим с рецепти, описание и снимки; тренировъчна програма за начинаещи по утвърден седмичен сплит, описание на тренировките и видеоклипове с пълна продължителност на всяка тренировка

Пускане на видеото

ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА

Колко пъти си започвал/а хранителен режим или строга диета и си се отказвал/а още дори в самото начало?! Този път няма да бъде така, защото ЗАЕДНО ще успеем до края, а след като видиш резултата – няма да искаш да спреш!

Създадох “TRANSFORM YOURSELF” с мисъл за теб! Поставих се на твое място и съобразих всяко едно нещо така, че тази програма да те държи с интерес от началото до края, да ти дава абсолютно всичко в едно – БЕЗ ГЛАД, силна мотивация, разнообразни рецепти, балансирано хранене, съдържащо всички нужни на организма макро и микро-елементи.

Хранителният план, който днес стартираш е ниско-въглехидратен, лесен за изпълнение, без безброй лишения и ограничения, но въпреки това изчистен от всякакви продукти, които биха повлияли зле на здравето… Хранителният план на „TRANSFORM YOURSELF” ще те доведе до трайни резултати, без йо йо ефект, а основната мисъл, с която го създадох е да се превърне в твой НАЧИН НА ЖИВОТ!

какво включва програмата

Хранителен режим

3-месечен хранителен режим за изграждане на дълготрайни навици – Детокс, Високопротеинов месец, Балансирано хранене. Над 40 рецепти.

тренировъчна програма

3-месечен тренировъчен план за начинаещи и средно-напреднали. 48 тренировъчни пълни видео тренировки. 45-минути – 4 пъти седмично.

Всичко, което ти е необходимо, за да трансформираш мислите, навиците и външния си вид.

СПИСЪК ЗА ПАЗАРУВАНЕ

Необходимите продукти за успешно изпълнение на хранителния план.

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

Списък с препоръчителни хранителни добавки, които да добавиш към плана си.

ОСНОВИ НА ХРАНЕНЕТО

Научи се как да се храниш правилно, за да постигаш лесно целите си. Прочети тук…

отзиви

Да тренирам и да се храня по програмите на Рори беше изключително приятно преживяване за мен. Отношението и целият процес бяха страхотни, а резултатите, които постигнах, надминаха първоначалните ми очаквания.
Ирина
клиент
Страхотна и мотивираща! Упражненията са съчетани много добре, подходящи както за напреднали, така и за начинаещи! Винаги разкрива и нещо интересно и любопитно, свързано с правилното хранене и поддържане на тялото балансирано!
Галина
Последовател